Frequently asked questions

Welke digitale kennis heb ik nodig?


Basiscomputerkennis is vereist. De opleiding omvat de praktische en technische kennis van verschillende softwaremogelijkheden en online tools. Kennis van alle programma's is vooraf zeker niet nodig. Dit wordt duidelijk en stap-voor-stap getoond tijdens de opleiding.
Hoe intensief is het traject?


Het traject is heel uitgebreid en bevat veel (nieuwe) informatie. We werken zowel rond de innerlijke processen en fundamenten, als de meer praktische en technische onderdelen die komen kijken bij ondernemen. Begeleiding en ondersteuning stoppen niet na het doorlopen van het traject. De Community biedt jou de mogelijkheid om alles te doorlopen op een termijn van minimum 1 jaar (langer mogelijk).
Wat als ik na het doorlopen van het traject niet klaar ben?


We zijn nooit klaar met ondernemen. Ook dit traject zal dus niet klaar zijn na 18 weken. Gedurende de looptijd van het traject krijg jij toegang tot alle modules met bijhorende opdrachten en ondersteuning. Wie écht voluit gaat, kan alles doorlopen tijdens het traject om daarna meteen aan de slag te gaan met het opgemaakte (op maat gemaakt!) actieplan.
Uiteraard is dat niet voor iedereen realistisch. Het is absoluut mogelijk om meer tijd te nemen om alles te doorlopen en af te werken voor jouw situatie.
Het traject is slechts een instap tot de Shape my brand Academy met bijhorende Community waarin je op lange termijn ondersteund wordt.
Dat doen we door middel van exclusieve webinars en verbindende activiteiten (inbegrepen) of aanvullende en verdiepende workshops en events. Wekelijks vindt er voor alle Shapers ook een live Q&A plaats waar je al je vragen kan stellen. Als lid van de Academy is het ook steeds mogelijk om aanvullend privé begeleiding te bekomen.
Wat is de meerwaarde van de Community?


De Community werd opgericht voor de deelnemers. In deze Community zorgen we ervoor dat jij op één plek kan blijven bijleren. Niet enkel vanuit Shape my brand maar ook van en voor deelnemers (Shapers) die de kans krijgen om hun aanbod via deze Community aan te bieden.
De Community staat voor een veilige omgeving van gelijkgestemde ondernemers (Heart 2 Human), die elkaar actief ondersteunen en aanmoedigen.
Niet enkel online, maar ook ver daarbuiten.
Waarom niet enkel online?


Ik geloof heel sterk in oprechte en persoonlijke verbinding. Door mijn eigen ervaring en ervaring van leden, heb ik geleerd dat oprechte verbinding absoluut wordt aangesterkt dankzij het persoonlijk contact. Een groep die jou zowel online als offline draagt op lange termijn, werkt heel bevorderlijk voor de resultaten van jouw Actieplan. Het verlaten van een comfortzone vraagt moed. Je laten omringen door gelijkgestemde ondernemers die jou voluit steunen draagt hierin absoluut bij. Ook de efficientie bij het vormgeven van jouw onderneming is vele malen groter tijdens een groepsdag of privé begeleiding.